Ομαδική φωτογράφιση μαθητών για το ημερολόγιο 2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Για να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά και ένα ευχάριστο ενθύμιο από τη σχολική χρόνια, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε να κάνει δώρο σε όλα τα παιδιά, το ημερολόγιο 2022 με ομαδική φωτογράφιση των μαθητών, σε κάθε  τάξη.

Η φωτογράφιση θα γίνει μέσα στο σχολείο από γονέα. Οι ψηφιακές φωτογραφίες των παιδιών θα διαγραφούν αμέσως μετά την εκτύπωσή τους. Οι φωτογραφίες δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς προώθησης ή διαφήμισης. Τα παιδιά αφού πάρουν θέση για τη φωτογραφία, θα αναγκαστούν να βγάλουν τη μάσκα τους για λίγο, μέχρι να γίνει το «κλικ» του φωτογράφου.

Για να φωτογραφηθεί όμως ένα παιδί, χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ η ενυπόγραφη  έγκριση του γονέα ή κηδεμόνα. Γι’ αυτό το λόγο, στο site μας έχει αναρτηθεί έντυπο γονικής συναίνεσης. θα σας παρακαλούσαμε να το εκτυπώσετε, να το συμπληρώσετε και να το παραδώσετε στη Διεύθυνση του σχολείου, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 16/12/21. Χωρίς την γονική συναίνεση, ο μαθητής/τρια δεν θα μπορεί να συμμετέχει στη φωτογράφιση. Όποιος γονέας δεν επιθυμεί να φωτογραφηθεί το παιδί του, πρέπει να το δηλώσει συμπληρώνοντας το ίδιο έντυπο.

Έντυπο γονικής συναίνεσης – Ομαδική φωτογραφία

Για τον Σύλλογο γονέων

Πρόεδρος
Ιωάννα Δακτυλίδη

Γραμματέας
Χριστίνα Χρυσικού

1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

COVID19 - Σχολική κάρτα μέσω του edupass.gov.gr

Δύο φορές την εβδομάδα - την Τρίτη και την Παρασκευή 

  • Κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.
  • Το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονέας ανήλικου μαθητή.

Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, το δηλώνετε στην πλατφόρμα και εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές κάθε φορά γνωστοποιούνται. Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή οι διαγνωσθέντες/θείσες θετικοί/ες μαθητές/τριες και οι οικείοι τους, παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).