Σύλλογος

Η πολύχρονη παρουσία των Συλλόγων Γονέων μέσα στα σχολεία και ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, έχει δώσει δείγματα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ Τοπ. Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Γονέων, Μαθητών με σημαντικά αποτελέσματα στην καλή λειτουργία των σχολείων.

Ο σύλλογος Γονέων, συμμετέχει ΙΣΟΤΙΜΑ στη λήψη αποφάσεων, που αφορούν την Οργάνωση και Λειτουργία του σχολείου, συμμετέχοντας με τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του στο «Συμβουλίου Σχολικής Κοινότητας» (ΦΕΚ318/2011) Απόφαση 8440/24-02-2011 του Υπ. Εσωτερικών.

Μέσα από την περιήγηση στο διαδικτυακό μας χώρο, θα βρείτε ανακοινώσεις του Συλλόγου, πληροφορίες για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του σχολείου μας, προτάσεις για μαθητικές δραστηριότητες και παράλληλα θα βιώσετε τη σχολική ζωή των παιδιών, τις δράσεις και εκδηλώσεις μας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας

ΑΓΡΥΠΝΑ για τις  ανάγκες των παιδιών και του σχολείου
ΜΑΧΕΤΑΙ για το δικαίωμα του κάθε παιδιού, σε μία άριστη εκπαίδευση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ μία  αναβαθμισμένη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για  όλους τους μαθητές.
ΜΕΡΙΜΝΑ για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία του σχολείου και διατυπώνει σχετικές προτάσεις στην οικεία Σχολική Επιτροπή για την καλύτερη στήριξη της λειτουργίας του.
ΕΝΙΣΧΥΕΙ τις λειτουργικές  ανάγκες και το έργο του σχολείου, για την αποδοτικότερη μόρφωση των παιδιών
ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ  στην ομαλή και ήρεμη λειτουργία του σχολείου.
ΣΤΗΡΙΖΕΙ τμήματα επιμόρφωσης, πολιτιστικά, αθλητικά, δημιουργικής απασχόλησης και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την ποιότητα της σχολικής ζωής.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα αυτή ν’ αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο  του γονέα για άμεση επικοινωνία και ενημέρωση. Όλοι οι γονείς να έρθουμε πιο κοντά!  Να γίνουμε μία ομάδα! Αν ο καθένα μας, προσφέρει το λίγο , τότε όλοι μαζί θα έχουμε το πολύ για τα παιδιά μας! Το όπλο μας για να πετύχουμε κάθε στόχο, είναι η στήριξή σας, είναι η σύνθεση των απόψεων και  η συλλογικότητα. 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον  των παιδιών μας, το όραμα μας είναι η εδραίωση ενός σύγχρονου σχολείου, δημιουργικού και  αποτελεσματικού στις δράσεις του. Ένα σχολείο το οποίο μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, καλό προγραμματισμό και αρμονική συνεργασία μεταξύ γονιών – σχολείου θα στοχεύει στην ανάπτυξη του κάθε παιδιού παρέχοντάς του εφόδια για το μέλλον του.

Το καταστατικο του συλλογου

Ο Σύλλογος έχει δικό του καταστατικό και περιορισμένη χρηματοδότηση. Τα οικονομικά μέσα του Συλλόγου προκύπτουν από εθελοντικές συνεισφορές των γονέων, από δωρεές του Διοικητικού Συμβουλίου και από επιχορηγήσεις του Ελληνικού Συλλόγου Γονέων.

Έχοντας αυτά τα μέσα στη διάθεση του ο Σύλλογος μας στηρίζει επιλεγμένες δραστηριότητες.

Διοικητικό συμβούλιο

Πρόεδρος: Ιωάννα Δακτυλίδη
Αντιπρόεδρος: Ρενέ Κατσικάρη
Γραμματέας: Χριστίνα Χρυσικού
Ταμίας: Θωμάς Σαραντάρης
Μέλος: Αλέξης Καραμπάτσος
Αναπληρωματικό Μέλος: Ιωάννα Διαβάτη
Αναπληρωματικό Μέλος:  Ντάρια Κασάτσκαϊα

Επικοινωνήσετε μαζί μας