ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως τώρα όσον αφορά την ομαλή λειτουργία του ολοημερου, δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να αντιμετωπίσουμε και ακόμα ένα που τελικά θα το καταργεί…

Για το λόγω αυτό σας ενημερώνουμε πως συγκαλουμε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για σήμερα 22/12/2021 στις 20:00 η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης (zoom) στην οποία όλοι θα πρέπει να είμαστε παρόν και κυρίως οι γονείς που επηρεάζονται άμεσα και θα έχει ως θέματα:

👉 την ενημέρωσή σας σχετικά με τις ενέργειες που άμεσα έγιναν από πλευράς μας αλλά και από τη διεύθυνση του σχολείου μας αλλά και της αντιδημαρχειας παιδείας του Δήμου μας

👉 προτάσεις σας για περαιτέρω ενέργειες συλλογικά αλλά και ατομικά.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι στη συγκεκριμένη Γ.Σ. έχουμε προσκαλέσει τον αντιδήμαρχο παιδείας κύριο Αρνή Σπύρο όπως επίσης και τη διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Τζαμουράνη Βιβή.

Το σύνδεσμο θα τον βρείτε στην κοινότητα αλλά και στην ομάδα του σχολείου στο viber.

Σας ευχαριστούμε

1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

COVID19 - Σχολική κάρτα μέσω του edupass.gov.gr

Δύο φορές την εβδομάδα - την Τρίτη και την Παρασκευή 

  • Κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.
  • Το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονέας ανήλικου μαθητή.

Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, το δηλώνετε στην πλατφόρμα και εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές κάθε φορά γνωστοποιούνται. Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή οι διαγνωσθέντες/θείσες θετικοί/ες μαθητές/τριες και οι οικείοι τους, παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).