ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μετά από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στο οποίο και παραιτήθηκε το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου, ορίστηκε ως ημέρα αρχαιρεσιών η 03-11-2021. Για τη διευκόλυνση των γονέων η διαδικασία θα γίνει σε δύο φάσεις, η πρώτη το πρωί την ώρα άφιξης των μαθητών και η δεύτερη το μεσημέρι την ώρα αποχώρησης. Εκλέχθηκαν μέλη της εφορευτικής επιτροπής η κ. Νικολέτα Στράκουλα, η κ. Βιολάντα Λαδόπουλου και η κ. Τάνια Αγγελικάκη. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, για την ελεγκτική επιτροπή ή για την ένωση γονέων παρακαλούμε να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους έως και την Δευτέρα 01/11/2021 στο mail του συλλόγου το οποίο είναι goneisdimdrosias@gmail.com.

Υπενθυμίζουμε ότι για να μπορεί όποιος θέλει να ψηφίσει η να θέσει υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι ταμιακώς εντάξει (δλδ να έχει δώσει τουλάχιστον 5 ευρώ έναντι συνδρομής στο σύλλογο). Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για την συνέχιση ύπαρξης του συλλογου!!!

Ευχαριστούμε.
Για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς
Η Εφορευτικη Επιτροπη

1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

COVID19 - Σχολική κάρτα μέσω του edupass.gov.gr

Δύο φορές την εβδομάδα - την Τρίτη και την Παρασκευή 

  • Κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.
  • Το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονέας ανήλικου μαθητή.

Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, το δηλώνετε στην πλατφόρμα και εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές κάθε φορά γνωστοποιούνται. Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή οι διαγνωσθέντες/θείσες θετικοί/ες μαθητές/τριες και οι οικείοι τους, παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).