Νέο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2021-2022

Αριθμός Πρωτοκόλλου : 309

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

μετά τις αρχαιρεσίες της 6ης  Νοεμβρίου 2021 και την πρώτη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών, της 12ης Νοεμβρίου  2021, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Ιωάννα Δακτυλίδη
Αντιπρόεδρος: Ρενέ Κατσικάρη
Γραμματέας: Χριστίνα Χρυσικού
Ταμίας: Θωμάς Σαραντάρης
Μέλος: Αλέξης Καραμπάτσος
Αναπληρωματικό Μέλος: Ιωάννα Διαβάτη
Αναπληρωματικό Μέλος: Ντάρια Κασάτσκαϊα

Εκ μέρους του νέου Δ.Σ., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους γονείς μπόρεσαν να έρθουν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Παρά τις δύσκολες μέρες που περνάμε, πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σε όποια θέση κι αν βρισκόμαστε!

Η πανδημία πρωταγωνίστησε σχεδόν και σε όλο το 2021, ακυρώνοντας  σχέδια και δράσεις του Συλλόγου μας.

Για μας, όμως, πρωταγωνιστές παραμένουν  τα παιδιά μας. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα λειτουργήσει πάση δυνάμει για τα καλά και αγαθά συμφέροντα κάθε παιδιού αλλά και  για τις  ανάγκες του σχολείου μας. Θα είμαστε δίπλα  σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα των παιδιών μας …

Στα πρώτα βήματα επανεκκίνησης του Συλλόγου,  πρώτος μας  στόχος είναι  να βελτιωθεί ο τρόπος επικοινωνίας του Δ.Σ. με τους γονείς. Φέτος, θα  εκμεταλλευτούμε  τις  «νέες τεχνολογίες»   ώστε να μπορούμε να πετύχουμε μία άμεση και  ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας. ‘Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ο Σύλλογός  μας, έχει πλέον τη δική του ιστοσελίδα! Σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία και θα μπορείτε να την επισκεφτείτε  στην ηλεκτρ. διεύθυνση : www.goneisdimdrosias.gr. Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κυρία Ντάρια Κασάτσκαυα που έσπευσε στο κάλεσμα μας και αφιλοκερδώς εργάστηκε με αγάπη και μεράκι για τη δημιουργία της ιστοσελίδας.  Σε μία προσπάθεια να μειώσουμε την σπατάλη του χαρτιού σε εκτυπώσεις, οι ανακοινώσεις του Συλλόγου προς τους γονείς,  θα αναρτώνται πλέον στην ιστοσελίδα μας.

Επιπροσθέτως, δημιουργήθηκε και η κοινότητα @goneisdimdrosias στη δωρεάν εφαρμογή  viber για κινητές συσκευές και υπολογιστές, η οποία επιτρέπει την άμεση επικοινωνία μας με αποστολή μηνυμάτων, χωρίς να εκτίθενται προσωπικά δεδομένα  των συμμετεχόντων. Οι ανακοινώσεις του Συλλόγου, θα αναρτώνται και σε αυτή την κοινότητα.

Στο Facebook η  σελίδα Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, παραμένει  πάντα ενεργή. Μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά  και της σελίδα μας στο  Facebook, θα σας ενημερώσουμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να γίνετε μέλος  στην κοινότητά μας, στο viber.

Σε όλα τα διαδικτυακά μέσα, θα είναι χαρά μας  να  δεχτούμε ιδέες, προβληματισμούς  και προτάσεις για το σχολείο, το Σύλλογο και τα κοινά μας.

Επειδή μπροστά σε ένα χαρούμενο παιδί…τίποτα δεν μας χωρίζει!

Ευχόμαστε μια παραγωγική χρονιά για όλους, με υγεία.

 Με εκτίμηση,

Πρόεδρος
Ιωάννα Δακτυλίδη

Γραμματέας
Χριστίνα Χρυσικού


Κατεβάστετο έγγραφο PDF

1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

COVID19 - Σχολική κάρτα μέσω του edupass.gov.gr

Δύο φορές την εβδομάδα - την Τρίτη και την Παρασκευή 

  • Κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.
  • Το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονέας ανήλικου μαθητή.

Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, το δηλώνετε στην πλατφόρμα και εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνετε. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές κάθε φορά γνωστοποιούνται. Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή οι διαγνωσθέντες/θείσες θετικοί/ες μαθητές/τριες και οι οικείοι τους, παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).